onsdag 20 januari 2010

dom riktiga hemmafruarna

Snart är dom tillbaka i rutan, och jag hoppas hoppas att det är i dagens program som det blir catfight och möbler som flyger!
Om ni inte har sett fruarna innan och tycker att det är underhållande med botoxade, skitsnackande drama-queens fullt med i-landsproblem och cash så ratta in kanal 5 21.00.

Min dag har iallafall bestått av jobb jobb jobb och lite lyx. Efter jobbet så gick jag iväg på en välförtjänt ansiktsbehandling och blev babymjuk, och i det så ingick det plockning av ögonbryn, och det låter ju bra. MEN det plockades lite väl mycket, kan ju säga att jag aldrig har haft så korta ögonbryn som jag har nu, så det blir till och spackla upp dom som fan så jag slipper se konstant förvånad ut..

Kan inte någon vänlig själ leta upp min karl George och säga att han är välkommen till vickervägen, nu när han ändå har vägarna förbi? Skulle bli evigt tacksam!

3 kommentarer:

 1. Du vet väl att den egentliga anledningen till att George är här är ju för att han har hört talas om att det ska bo en underbar kvinna i närheten av Östersund som han vill träffa, kan det va du=) Kram Carola

  SvaraRadera
 2. Ja det är klart, men jag ville inte verka märkvärdig ;)
  Jag tänkter stalka han som om jag aldrig har gjort något annat haha! Och du ska följa med!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt med lite lyx. Mvh Maud

  SvaraRadera