måndag 31 maj 2010

ett krossat hjärta

De tre senaste åren har varit de absolut lyckligaste och bästa åren i mitt liv. Jag har haft den finaste vid min sida och jag har älskat honom så mycket att det ibland har värkt till i hjärtat av all min kärlek som inte vet var den ska ta vägen. Jag har skrattat och gråtit med honom och delat alla fina stunder och även de stunder som ibland känts hopplösa. Jag har tillhört hans familj och han har tillhört min familj. Vi hade planerat en framtid tillsammans, och jag kunde se det framför mig. Men nu är det inte längre så, nu är jag själv, och det gör så himla ont i mitt hjärta. Just nu så är allting svart. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna ta mig upp igen.

Jag kommer alltid att älska dig och du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta.

7 kommentarer:

 1. Fina, vackra, roliga, underbara Karolin! Jag lider med dig. Den där känslan av att någon slitit ur ens hjärta, slängt det på backen och bara trampar på det är en av de värsta känslorna som finns och det svider så djävulskt mycket. Men det du aldrig får glömma är att du är så värdefull och bra! (En av de roligaste jag någonsin träffat!) Ring mig om du vill, vad det än gäller!!! Älta, gråta, skratta, skrika eller whatsoever! Jag finns här, dock rätt många mil bort. Men snart kommer jag hem och då är det sommar och vi ska försöka få dig att le. Även om bara för en stund. DU är fantastisk!!!! Puss Lisa

  SvaraRadera
 2. Karolin, du är en av de vackraste människor jag träffat, du är knasig, helgalen, omtänksam o en helt underbar vän!!! Precis som Lisa skriver så är det bara att ringa när du vill, vad det än gäller!!!! O glöm inte (även fast jag vet att det inte känns så nu) att efter regn kommer solsken och den solen kan lysa starkare än allt annat, det förtjänar du!!!!!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker på dig!!

  SvaraRadera
 4. Nu känner ju inte jag dig, men jag vet att ingen människa vill känna den känslan du känner nu. Fy fan vad ont det gör. Hoppas allt löser sig för dig.

  SvaraRadera
 5. jag älskar dig!

  SvaraRadera
 6. Just nu känns allt förjävligt och hopplöst, men du kommer må bättre snart vännen. Tänker på dig!
  Ha nu så jävla skönt i Turkiet och bara koppla av, tänk inte för mycket utan bara va och ha det gött. Längtar tills du är hemma igen så ska vi hitta på en massa skojj och käka gött :)
  Och du, du är värd BÄTTRE. Puss puss puss !

  SvaraRadera
 7. Fan vad tråkigt att höra... Hoppas det löser sig!

  //Orb

  SvaraRadera