söndag 14 februari 2010


Den här helgen har verkligen gått i kärlekens tecken eftersom att jag och daniel kombinerar både alla hjärtans dag och även att vi har fått tillbringa tre härliga och underbara år tillsammans. I fredags så hade jag och daniel bunkrat upp med räkor, så det blev lite vitt vin till. Sen på kvällen var jag hemma hos angie och kollade på film och snackade skit, jag hade hyrt a mighty heart och jag tyckte att den var bra och att angelina jolie gjorde bra ifrån sig, det var väldigt trovärdigt men trots det så var filmen väldigt obehaglig..
I lördags så startade vi dagen med en lång mysig frukost med massa götta och sen åkte vi till frösön och gick ut på isen, sen tillbringade vi resten av förmiddagen på relaxen på badhuset, och på kvällen gick vi till en liten röd och åt en underbar fondue. Jag rullade typ ut därifrån efter all mat. Så ska ni göra något romantiskt (och bli väldigt mätta) så borde ni verkligen gå dit!
Alla hjärtans dag har vi tillbringat ute, har varit ute och promenerat ute på isen och fikat i badhusparken. Och nu ikväll åkte daniel iväg till umeå igen så det känns ju mindre roligt, och den här gången så är det en längre period så nu kommer saknaden och längtan vara jobbigare, istället för normalt fyra dagar så kommer han vara borta i tio dagar.. Har suttit hemma nu och gråtit och tyckt synd om mig själv som inte får träffa min finaste på så himla länge.. Längtan efter honom känns redan olidlig! Mitt älskade hjärta..

Men för att få dagarna att gå snabbare så tänker jag fylla mina dagar med jobb och en massa träning. Ska även träffa cissi och leta efter bra boenden och flyg till våran parisresa som är tänkt ska bli av någong gång nu i vår. Det ska bli så kul och jag ser framemot att shoppa en ny sommargarderob, äta god mat, vandra runt och kolla in snyggt parisfolk och dricka massa vin!

Nu ska jag snart kolla på en annan del av köping och bara ta det lugnt, tända lite ljus och dricka te. Hoppas ni har fått många pussar och en massa kärlek idag (och alla andra dagar också förstås)

puss puss puss

4 kommentarer:

 1. Hej Karolin,jag nu blir det hårdträning i badhusparken typ 15 min per lunch eller vad tycker du??Vi kommer att vara i toppform till sommaren...P

  SvaraRadera
 2. Men det vet du! Det känns som att det börjar bli dags nu. Vi börjar imorgon när jag är tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Hej raring : D
  Härligt att höra att du har haft en sån kanonhelg med kärleken med stort K.
  Kan ju kanske behövas nu inför en ny arbetsvecka, och utan C, som snart får snusa bäbis...lyllo henne <3
  Hoppas att allt är bra och att du får en bra vecka.
  Kram Annette

  SvaraRadera
 4. Men vilken toffel! / Mvh Frank

  SvaraRadera