måndag 1 februari 2010

Måndag morgon och tillbaka på jobbet igen, det verkar som att den här onda arbetar-cirkeln aldrig tar slut. Jag är i stort behov av ett nytt jobb, det är så jävla drygt att sitta och rabbla samma sak dag ut och dag in. Det jag lever för idag är helgerna och torsdagarna när min karl kommer hem.. Det känns lite halvtrist faktiskt..
I helgen har jag iallafall varit produktiv och tränat med angie, och sen på födelsedagsfirande hos annso vilket var mycket trevligt. Hon hade varit huslig och bakat en massa godsaker och sen efter det så gick vi på g3 och avslutade natten med en pizzaslice tillsammans med emma och annie.

Nu är det iallafall nya tag som gäller. Februari kommer bli en otroligt vit månad för min del. Ska äntligen ta tag i träningen och få in en rutin och förhoppningsvis bli lite tightare hehe.. Känner att jag har blivit alldeles för slapp när det kommer till träning och onyttigheter, så nu en gång för alla ska jag skärpa mig. Rutin och beach 2010 i siktet.

1 kommentar:

  1. snart tar den onda cirkeln slut för mej iaf, tycker så fruktansvärt synd om er som måste vara kvar.....men det blir nog inte så länge det heller förrän företaget går i kk....
    en förskoleklass skulle sköta ett företag bättre än den där äckliga norsken gör!!!!
    kram (u know who!!)

    SvaraRadera